Ondanks dat ik geen eigen studio heb kan ik toch een mooie foto van je maken, meestal is het op locatie zoals een natuurgebied of een park. Natuurlijk is een binnenlocatie ook mogelijk om te shooten. Het liefst werk ik met natuurlijk licht al dan niet met een reflectiescherm, meestal is het in de ochtend of in de avond wanneer de zonlicht mooi is.

 

Strobist

 

Als er (te)weinig licht is en/of heb tegenlicht heb kan ik mijn strobist set pakken. Het voordeel van deze set is dat het onder andere uit 2 reportageflitsers bestaat waardoor ik als nog op elke locatie kan shooten waar geen stroom is. De locatie kan tegen de avond in een stad of in een (vervallen)gebouw zijn.

 

Kleine mobile studio

 

Ik heb een kleine mobile studio met een achtergrond en 2 studio flitsers. Deze kleine mobile studio kan ik overal gebruiken waar ik stroom heb, meestal is het ergens binnen. Ik ben dan alleen niet zo mobiel als met een strobist set. Als er een mooie muur aanwezig is kan ik de achtergrond weg laten en de mooie muur als achtergrond gebruiken.

 

Tarieven en boeken

 

Mijn tarieven zijn:

  • 95€ per uur inclusief bewerken en opsturen met wetransfer
  • 10€ voorrijkosten

 

Mocht je foto’s op een opslagmedium willen hebben zijn de volgende kosten:

  • 2€ per CD/DVD
  • €2,50 per USB stik

 

Mocht je een foto afgedrukt willen hebben kun je contact met me opnemen voor verdere afhandeling. Er zijn namelijk meerdere opties mogelijk om 1 of meerdere afdrukken na te bestellen.

 

Mijn portfolio met modellen kun je via deze link bekijken en voor een video van een shoot kun je via deze link bekijken, mocht je nog vragen hebben of je  wild me boeken neem dan contact met me op via foto.gerard.de.zwaan@gmail.com waarna ik zo snel mogelijk reageer.