Galerie

Deze foto's zijn gemaakt op landgoed Staverden. Staverden is de kleinste stad van Nederland. Ik vind rond het kasteel als kasteeltuin van Staverden het leukst om te fotograferen.

01

01

Deze foto is laag bij de grond genomen bij kasteel staverden. Op de achtergrond zie je het huis wat op de fundeing van voormalig kasteel Staverden is gebouwd. Links onder zie je een waterval die te veel aan water uit de kasteelgracht laat stromen.

02

02

Links op de foto zie je het hasteel Staverden in het midden zie je de kasteelgracht met op de achtergond een watervalletje die de kasteelgracht voed met water van uit de molenbeek en rechts op de foto zie je een stukje van een park.

03

03

Deze foto is van de kasteelgracht met een stukje park met op de achtergrond een watervalletje die de kasteelgracht voed met water uit de molenbeek.

04

04

Ik heb deze foto gemaakt in de kasteeltuin van kasteel Staverden.

05

05

Op landgoed staverden heb je de enige bovenslag watermolen langs de Hierdensebeek(ter hoogte van Staverden word de beek de Staverdensebeek genoemt). Vroeger werd door middel van deze molen graan gemalen, nu heeft de rad geen funktie meer.

06

06

Deze foto is van een stukje kasteelgracht van kasteel Staverden. Je ziet ook een waterval diede kasteelgracht voed met het water uit de molenbeek. Deze foto heb ik ook te bestellen via https://www.werkaandemuur.nl/nl/shopwerk/Waterval-in-slotgracht/330538

07

07

Een foto van de kasteeltuin van landgoed Staverden. Tussen de bomen staat een theehuisje met het uitzicht over de gracht en achterliggende landgoed.

08

08

Deze foto krokussen is gemaakt tussn het kasteel Staverden en de Staverdensebeek(Hierdensebeek) gemaakt. Deze voorjaarsfoto is te bestellen via https://www.werkaandemuur.nl/nl/shopwerk/veld-krokussen/269488/132

09

09

Ik heb deze foto van een zweefvlieg tussen de bloemen gemaakt op 5 augustus 2018. Ik heb de fotogemaakt in de tuin van kasteel Staverden. Het is te bestellen via werkaandemuur.nl.

10

10

Ik heb deze foto gemaakt op 5 augustus 2018. Ik heb de foto gemaakt in de tuin van kasteel Staverden. Het is te bestellen via werkaandemuur.nl.