Galerie

De macro foto's wat ik hier plaats heb ik in de natuur gemaakt. U moet denken aan kleine bloementjes, insekten en vlinders. Hier heb ik per foto de naam van het plant(je) gegeven en eventueel uitleg er bij gegeven. De macrofoto's die hier staan staan ook te koop in de Foto shop in de foto map Macro Natuur.

Een kleinem bloemetje

Een kleinem bloemetje

Ik heb  deze macrofoto van een klein bloemetje gemaakt in de achtertuin. Om deze foto te kunnen maken heb ik ook een reportageflitser grbruikt. Deze foto is te bestellen via deze link.

Kleine paarse bloemetje

Kleine paarse bloemetje

Deze macrofoto van een kleine paarse bloemetje heb ik de achtertuin gemaakt. Om deze foto te kunnen maken heb ik een reportageflitser gebruikt. Deze foto kun je bestellen via deze link.

Macro van een paar kleine bloemetjes

Macro van een paar kleine bloemetjes

Ik heb deze macrofoto gemaakt in de Harderbroek in de gemeente Zeewolde in de buurt van Harderwijk. Deze kleine bloemetjes zijn een paar millimeter groot en stonden een paar centimeter van een wandelpad. Deze macrofoto is te bestellen via deze link.

Gele roos

Gele roos

Deze foto van een gele roos heb ik in de tuin gemaakt. Toen ik de foto maakte had het net geregend, je ziet de waterdruppels nog op de bloem zitten. Om deze foto te kunnen maken heb ik een Nikon SB700 reportageflitser gebruikt. Je kan deze foto bestellen via Werk aan de Muur(werk code 506505).

Bloem van een Gladiool

Bloem van een Gladiool

Ik heb deze foto gemaakt in de achtertuin. Toen ik deze foto maakte was het de laaste dag van de Nijmeegse vierdaagse 2019. Deze foto is natuurlijk ook hier te bestellen.

Rode aar

Rode aar

Ik heb deze foto gemaakt op de Beekhuizerzand bij Harderwijk. Deze grasachtige plantje groeit kennerlijk prima op de stuifzand. Deze foto is hier(link) te bestellen om aan je muur te hangen.   Ich habe dieses Foto auf dem Beekhuizerzand in der Nähe von Harderwijk gemacht. Diese grasbewachsene Pflanze wächst anscheinend gut auf dem treibenden Sand. Dieses Foto können Sie hier bestellen (Link), um es an Ihre Wand zu hängen.

Een groepje krokussen

Een groepje krokussen

Ik heb deze foto van een groepje krokussen gemaakt oplandgoed Staverden. In de tuin bij kasteel Staverden is versprijd over de tuin krokussen. De meeste zijn paars, er staan ook een paar witte krokussen tussen. Voor deze foto heb ik de paarse krokussen gekozen.   Deze foto is ook te bestellen via werkaandemuur.nl.

Krokussen op een rij

Krokussen op een rij

Ik heb deze foto gemaakt op landgoed Staverden. Verspreid over de tuin van kasteel Staverden staan krokussen, de meerste zijn paars maar er staan ook een paar witte tussen. Voor deze foto heb ik paarse krokussen gekozen. Deze foto is ook te bestellen via werkaandemuur.nl.

Krokus afgezonderdin de tuin

Krokus afgezonderdin de tuin

Ik heb deze foto gemaakt in de tuin van kasteel Staverden. Verspreid in de kasteeltuin staan krokussen, de meesten zijn paars maar er staan ook een paar witte tussen. voor deze foto heb ik een paarsekrokuss gekozen. Dezefoto is ook te bestellen via werkaandemuur.nl.

Een zweefvlieg op een heidetak

Een zweefvlieg op een heidetak

Ik heb deze foto op de Ermelosche heide gemaakt. Het is ook te bestellen via werkaandemuur.nl.

Lirveheersbeestje

Lirveheersbeestje

Deze kever achtige is het eerste kleine beestje wat ik op de foto heb gezet.

Zevenblad 1

Zevenblad 1

Deze foto is gemaakt op landgoed Staverden

Brandnetelbloempje

Brandnetelbloempje

Deze foto is gemaakt op landgoed Staverden, het is een bloemetje van een brandnetel.