Galerie

Deze foto's heb ik op 5 oktober 2019 gemaakt in de Leuvenumse bos. Het zijn voornamelijk macrofoto's van paddenstoelen die ik heb gemaakt. De foto's n deze map zijn te bestellen via Werk Aan De Muur, de links staan in de omschrijving van de foto's.

Een groep paddenstoelen

Een groep paddenstoelen

Om deze foto te kunnen maken heb ik mijn camera op een statief gezet en een bedraade afstandsbediening gebruikt. Ik heb ook een reflectiescherm gebruikt zodat de stelen van de paddenstoelen uit zij gelicht. Deze foto is te bestellen via Werk Aan De Muur(link).

Een paddenstoeltje op het mos

Een paddenstoeltje op het mos

Om deze foto te kunnen maken heb ik mijn kamera op een statief gezet en heb ook een bedraden afstandsbediening gebruikt. Deze macrofoto is te bestellen via Werk Aan De Muur(link).

Een kleine wereld

Een kleine wereld

Bij deze foto had ik eigenlijk geluk, toen ik mijn camera op statief had gezet en de bedraade afstandsbediening had aangesloten kwam er een zonnestraal door de balderdek op deze paddenstoel. Ik had daardoor een goede belichting. Deze macrofoto is te bestellen via Werk Aan de muur(link).

Miniatuur wereld

Miniatuur wereld

Bij deze foto had ik eigenlijk geluk, toen ik mijn camera op statief had gezet en de bedraade afstandsbediening had aangesloten kwam er een zonnestraal door de balderdek op deze paddenstoel. Ik heb er voor gekozen om alleen de paddenstoeltje goed te belichten. Deze macrofoto is te bestellen via Werk Aan de Muur(link).

Een laan door het bos

Een laan door het bos

De dag voordat ik deze foto van een laan maakte had het nog geregend, het dan ook de reden dat er nog een plas lag op de grond. Ik heb er voor gekozen om een laag standpunt voor deze foto te nemen. Deze foto is te bestellen via Werk aan de muur(link).

Een aantal paddenstoelen

Een aantal paddenstoelen

Deze paddenstoelen groeide op een omgewaaide boomstam langs een rolstoel vriendelijke pad. Ik kon mijn armen laten rusten op de boomstammen zodat ik een onbewogen foto kon maken. Deze foto is te bestellen via Werk Aan De Muur(link).